miercuri, 16 martie 2011

Simplitatea fericirii...



Sunt fericita.Ma trezesc in fiecare dimineata alintata de lumina soarelui si fermecata de miile de culori care ma inconjoara.Natura e cea care ma relaxeaza imi bucura ochii zilnic prin farmecul ei.Am cei mai buni parinti pe care ii iubesc si ma iubesc.Am cel mai dulce boyfriend din univers , care are grija de mine si ma rasfata in toate. Sunt inconjurata de persoane interesante si unice.Sunt incintata deseori de izul minunat al florilor. Privesc luna si stelele care ma transpun in lumea feerica a basmelor si dragostei.Romantismul si rafinamentul sunt atitudini fara de care nu as putea trai. Toate aceste lucruri ma fac fericita  si imi aduc zilnic zimbetul pe fata.
   Fericirea, poate insemna pentru unii un lucru atit de minuscul , iar pentru altii un lucru greu de infaptuit.Pentru mine fericirea inseamna atunci cind esti iubit , cind zimbesti , cind soarele rasare , cind mininci o ciocolata  doar pentru a-ti satisface poftele, cind te intinzi relaxata pe pat si visezi cu ochii deschisi , cand te impaci cu persoana iubita dupa o cearta zdravana , cind primesti flori si cind cineva iti face o surpriza pe neasteptate, cind primesti un sms unde e scris ‘’Te iubesc’’, cind vezi un copil jucindu-se in nisip ,lipsit de griji, atunci cind te lovesc valurile marii, cind ti se spune ca esti frumoasa si deosebita , cind primesti o nota buna la scoala , cind imbraci o rochie noua , cind te uiti la filme de dragoste cind plingi de fericire , cind nu cunosti ura si cind iubesti, etc.Toate aceste lucruri par neinsemnate pentru unii , dar pentru altii un adevarat  paradis.




 Suntem diferiti , si avem viziuni complet distincte, dar totusi nu pot intelege un lucru.De ce unii cauta fericirea in alta parte cind pur si simplu fericirea lor e mai aproape decit cred?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu